Privé dineren @ tapas-time

Geen zin om zelf te koken of je huis overhoop te zetten dan heeft tapas-time voor jou de oplossing.

Je kan het restaurant volledig voor jou privé hebben vanaf 8 tot 36 personen, en dit in een rustige omgeving. Tapas -time is een verborgen parel in Vlaams Brabant waar je de zon steeds in je bord ziet schijnen.

Is het voor een verjaardag, huwelijksjubileum, communie, babyborrel of andere familiegelegenheid? Wij helpen jullie graag met onze culinaire ideeën en de organisatie van jullie private diner!

Ons restaurant staat ook ter beschikking voor een bedrijfs event, vergadering of product voorstelling. Er staat voor u een vergaderruimte én diner ruimte voor ontbijt/lunch en 4-uurtje klaar.


Hou onze agenda in het oog voor onze volgende maandelijkse thema avonden.

Tapas-time @ home

Geen zin om te koken maar toch graag een culinair etentje voor 2 of met vrienden bij u thuis?

Tapas-time helpt u graag met de keuze van culinaire afhaal gerechten voor uw diner. Gewoon alles opwarmen en genieten @ home!

Afhaal is mogelijk van vrijdag tot zondag of na afspraak 7/7.


Tapas Afhalen

Afhalen kan van Vrijdag tot en met Zondag. Bestel voor ten laatste om 12u en kom je tapas dezelfde dag op het afgesproken uur ophalen.
Afhalen is ook mogelijk op de andere dagen, na afspraak.

Agenda

Klassieke tapas menu

Zaterdag 8 juni 2024

Klassieke tapas menu

Zaterdag 29 juni 2024

Ons concept

Debby en Paul heten u van harte welkom in TapasTime. Een origineel kader, waar de ongedwongen sfeer en bediening u trakteren op een paar uurtjes welverdiende rust. Wij serveren tapas, in menuvorm of à la carte.

Omdat wij steeds kiezen voor verse producten van topkwaliteit, kan u bij TapasTime steeds genieten van lekkere en pure gerechten. Wij bieden u zowel de klassiekers uit de Spaanse tapasbar alsook onze eigen ontworpen tapas op basis van ingrediënten uit de hele wereld. TapasTime is een echte wereldkeuken in tapasformaat.

Tapas
Tapas
Tapas

Hoe eet je tapas?

Overleg samen wat er zal gegeten worden! Het is de bedoeling dat iedereen van alles proeft. Tapas eten is een volwaardige maaltijd!! De tapas komen niet per persoon op tafel, maar worden in het midden van de tafel gezet en gedeeld! Probeer een goede mix te vinden tussen vis, vlees, aardappeltjes,…


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het ons laatste nieuws, acties, promoties én events!