Impulso Chocolade

Voor het eerst wordt chocolademelk drinken een beleving. Stelt u zich eens voor dat u chocolademelk bestelt bij een restaurant of koffie/theehuis. De bedieningsmedewerker kookt de melk op in de melkopschuimer en vult hiermee een glas.

Bij u aan tafel aangekomen opent deze een stijlvolle presentatiekist waarin 6 verschillende chocoladebal varianten liggen. De geur van rum, witte chocolade, koffie, speculaas, pure chocolade en sinaasappel prikkelen uw zintuigen. U kiest uw chocolademelk met smaak.


Je kan bij ons terecht voor de Chocolademelk flessen en Chocolade ballen. We zijn de belgische verdeler van Impulso chocolate, dus aarzel niet om ons te contacteren.

Chocolademelk flessen

Uit 1 fles zijn ongeveer 2 mooie mokken chocolademelk te halen, erg leuk om als cadeau te geven!


Chocolade ballen

Een ambachtelijk bereide bal van heerlijke chocolade gevuld met cacaopoeder. De ballen zijn in diverse smaken verkrijgbaar en zijn lang houdbaar! Een bal kan je gebruiken met is goed voor 180 à 200 ml melk.

Onze smaken

De chocolademelk flessen zijn verkrijgbaar in deze smaken:

Koffie
Witte chocolade
Vanille
Speculaas

De chocolademelk ballen zijn verkrijgbaar in deze smaken:

Witte chocolade
Koffie
Sinaasappel
Rhum
Puur
Speculaas

Presentatiekist

In de presentatie kist is plek voor 18 chocolademelkballen naar keuze. Bij het serveren van de hete melk kun je de gasten een smaak laten kiezen. Eigenlijk werkt het net als thee. Er zit een heel beleving hier achter.

Cadeauverpakking

In de cadeauverpakking zitten 6 smaken ballen: Rhum, sinaasappel, wit, koffie, puur en speculaas. Per bal kun je 1 grote mok chocolademelk maken.

Chocolade ballen bereiden

Chocolademelk flessen bereiden